13 apr. 2024

Invitație de presă – Testamentul Seniorului

INVITAȚIE DE PRESĂ

Testamentul politic al lui Corneliu Coposu,  găsit după 23 de ani

Fundația Corneliu Coposu împreună cu Asociația 21 Decembrie 1989 anunță găsirea, după două decenii, a testamentului politic al celui care a fost numit de liderii politici străini și de presa internațională „drept cel mai moral și mai important politician român după Revoluție”.

 „Ani la rând după moartea lui Corneliu Coposu s-a vorbit despre faptul că Seniorul nu a lăsat națiunii române un testament scris. Recent, am găsit testamentul întâmplător, după două decenii, în timp ce căutam documente scrise de Senior despre creștin-democrație pentru lansarea unui apel de renaștere, eveniment pe care Fundația noastră îl pregătea la Bădăcin, satul lui Iuliu Maniu. Vrem să împărtășim cu toți românii această moștenire, în ziua de 20 mai, ziua de naștere a lui Corneliu Coposu”, spune Ionuț Gherasim, Președintele Executiv al Fundației Corneliu Coposu.

Reprezentanții presei sunt invitați în 20 mai, la ora 15:00, la Sala Studio a Teatrului Național, să cunoască conținutul testamentului politic al Seniorului. Pentru detalii și confirmări vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0722.381.667

Fundația Corneliu Coposu

Copyright © 2018 Fundația Corneliu Coposu - Toate drepturile rezervate. Made by balu