14.11.2022 | Știri

O gală de neuitat- ediția a V-a, Cluj-Napoca, 10-11 noiembrie 2022

Cea de-a V-a ediție a Galei Corneliu Coposu, cea mai bogată în evenimente, a avut loc la Cluj Napoca, adunând laolaltă un mare număr de personalități. Conferința de presă prezentând programul a fost urmată de lansarea unui volum de versuri al Doinei Alexandru, iar după-masa primei zile a fost dedicată, într-o sală arhiplină, unei dezbateri pe tema modelului oferit de Senior. A doua zi a debutat cu o Sfântă Liturghie și o slujbă de parastas celebrate la Catedrala Greco-catolică. Seara, la Casa Univeristarilor, s-a desfășurat Gala propriu-zisă, deschisă de un moment emoționant: pe scenă au urcat ÎPS Andrei Andreicuț și PS Claudiu Lucian Pop, cele două Biserici celebrând astfel împreună personalitatea lui Corneliu Coposu.

A urmat premierea câștigătorilor concursului de eseuri, prezentarea proiectului „Versantul partizanilor din Apuseni” și concertul extraordinar caritabil susținut de violoniștii Gabriel și Simina Croitoru. 

Un moment inedit a fost cel în care managerul general al „U” Cluj a oferit fundației Corneliu Coposu, organizatoarea celor două zile de evenimente, Premiul de Excelență.

Copyright © 2022 Fundația Corneliu Coposu - Toate drepturile rezervate. Made by balu